30 oktober Podcastnetwerk Presents @ Crossing Border in Den Haag

Op 30 oktober verzorgt het Podcastnetwerk het programma-onderdeel Podcastnetwerk presents als onderdeel van You’ll have to scream LOUDER, de openingsavond van Crossing Border festival. Op deze avond staan debutanten en interdisciplinaire projecten centraal. Anna de Bruyckere, Marthe van Bronckhorst en Richtje Reinsma spreken deze avond onder begeleiding van Mina Etemad over hun debuut als audiomaker. Alledrie rondden zij eerder dit jaar de cursus Literair Podcasten 2023-2024 af. De luisterinstallatie die Richtje maakte, De Huidwandeling, zal de hele avond de bezoeken zijn. 19:00-23:00 in The Grey Space in the Middle, kaartjes zijn hier te koop.

Eerder die dag wordt het programma van Literair Podcasten afgesloten in het Huis van het Boek met een besloten masterclass door Jeff Emtman, maker van onder meer Here Be Monsters.

Vragen? Mail naar info@podcastnetwerk.nl

Een paarse poster voor het evenement "You’ll Have to Scream Louder" met als thema poëzie, spoken word, muziek, live podcasts en meer. Het evenement vindt plaats op 30 oktober 2024 in The Grey Space in the Middle in Den Haag. Bovenaan staat de titel in oranje en rode letters, vergezeld door een gestileerde vogelachtige figuur met een grote, open bek. Onder de titel staan namen van verschillende artiesten die zullen optreden, zoals Anneleen Van Offel, Sophia Blyden, Steff Geelen, David Weel, Noha Saré, en vele anderen. Er zijn ook secties voor het "Podcastnetwerk" met namen als Anna de Bruyckere, Marthe van Bronkhorst, Richtje Reinsma, en Mina Etemad, en de sectie "Crossed" met Soukaina Bennani, Benjamin de Roover, Loeke Vanhoutteghem, en anderen. Het centrale beeld toont een abstracte tekening van een persoon met gebogen hoofd, handen uitgestrekt, omringd door gloeiende, bolvormige energieën. Onderaan staan logo's van verschillende sponsors en partners, waaronder Crossing Border, Den Haag, en het Nederlands Letterenfonds. De algehele sfeer van de poster is mystiek en artistiek