Webwinkel

De geheime kracht van de stem | 28 september 2024

786.50

De Geheime Kracht van de Stem 28 september 2024. Prijs is inclusief 21% BTW. Aanmelden geschiedt via het voldoen van de betalting via de webshop. We komen graag persoonlijk in contact en sturen de factuur daarom na betaling handmatig toe.

Kijk voor kortingen en andere regelingen onderaan deze pagina.

10 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Nieuw in de Podcastakdemie: in één dag je stem onder controle door kennis te maken met de geheime kracht van de stem. Docent Siona Houthuis is onderdeel van Audiocollectief Schik en schreef samen met Carry de Clerq het boek De Ademrevolutie (2020). In deze workshop ga je aan de slag met je stem: hoe krijg je die onder controle, hoe zet je rust in en hoe pas je de toon aan? Aan het eind van de workshop vertrek je met veel praktische kennis over je stem en je lijf, en als je een beetje je best doet met een geperfectioneerde zelf geschreven voice over.

– Wanneer: Zaterdag 28 september 2024 11-17u en een online introductie bijeenkomst op 16 september van 20-21u.
– Waar: Tolhuistuin, Amsterdam-Noord
– Aanmelddeadline: 15 september 2024
– Docent: Siona Houthuys

Programma

In een korte online introductiebijeenkomst maken we kennis en wordt een huiswerkopdracht meegeven. Die opdracht lever je de dag voor de workshop in, zodat er feedback op geleverd kan worden.

Workshop: zaterdag 28 september 11-17u in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord. Dit is een volle workshopdag, tijdens de pauze kan je eten in het restaurant of iets halen in de buurt van de Tolhuistuin.

Wat moet je kunnen?

De cursus is toegankelijk voor iedereen, hoe veel ervaring je ook hebt. Wel is het handig als je weet hoe je jezelf opneemt en dat ook weer knipt, zodat je je huiswerk niet in één keer perfect in hoeft te spreken 😉 Mocht je geen opname apparatuur hebben, check dan even de opname mogelijkheden in je telefoon of laptop. Het Podcastnetwerk helpt je graag bij technische vragen, mail ons op akademie@podcastnetwerk.nl

Wat wordt er van je verwacht?

Volledige aanwezigheid tijdens de online introductiebijeenkomst en de workshopdag. Daarnaast verwachten we dat je de dag voor de workshop de huiswerkopdracht inlevert.

Toegankelijkheid

Het Podcastnetwerk doet altijd haar best om zo toegankelijk mogelijke programma’s te organiseren. De locatie van de Tolhuistuin is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een rolstoeltoilet. De organisatie waakt ervoor dat er tijdens de bijeenkomsten een veilige omgeving is om (persoonlijke) verhalen en twijfels te delen. Mocht je tegen de bekostiging van de cursus oplopen, neem dan contact met ons op.

Retourbeleid

Gekochte tickets kunnen tot 14 dagen na aankoop worden geretourneerd, tenzij de cursus reeds is aangevangen. Lees hier de algemene voorwaarden van de Podcastakademie 2024-2025. Bij onvoldoende deelnemers behouden we het recht voor de cursus te verplaatsen naar een latere editie. Dit wordt bepaald op de aanmelddeadline. Mocht de cursus worden verplaatst, dan restitueren we de verkochte plaatsen in de week van de aanmelddeadline.

Korting op cursus

– Word vriend van het Podcastnetwerk voor €25 per jaar en ontvang 10% korting op deze cursus. Na aanmelding voor het Podcastnetwerk kan je een kortingscode voor de cursus opvragen door te mailen naar akademie@podcastnetwerk.nl. Lees hier meer over vriend zijn van het Podcastnetwerk. Je kunt alleen op persoonlijke titel lid worden van het Podcastnetwerk.

– Werk jij als zzp’er in de culturele of creatieve sector? Maak dan gebruik van de Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling) regeling en krijg 1/3 deel van de cursuskosten vergoed! Tip: mail direct het Werktuig PPO fonds om te kijken of je in aanmerking komt. Heel veel deelnemers gingen je voor. Na afloop van de cursus ontvang je desgewenst een certificaat dat je kunt inleveren bij Werktuig PPO.

– Voor journalisten: krijg (een deel van) de cursus vergoed vanuit  een regeling van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en de Beurs Expertisebevordering van Fonds BJP.

– Werk je voor een baas, check dan wat de financieringsmogelijkheden binnen het bedrijf zijn. Bestelling op factuur is mogelijk, stuur hiervoor een mailtje naar akademie@podcastnetwerk.nl

– Mocht je behoefte hebben aan een betalingsregeling of op een andere manier hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op via akademie@podcastnetwerk.nl